Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başını asansör kapısına sıkıştırarak öldü !

Darıca'da okul harçlığını çıkarmak için yaz tatilinde damacanayla su taşımacılığı işine giren 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Muratcan Turan, bir apartmanın en üst katına su götürürken kafasını bindiği asansörün kapısına sıkıştırarak hayatını kaybetti.

Başını asansör kapısına sıkıştırarak öldü !
07 Ağustos 2013 - 19:02
 Darıca Sarkuysan Ortaokulu 8/A Sınıfı öğrencilerinden 15 yaşındaki Muratcan Turan, önümüzdeki Eğitim ve Öğretim döneminde kendi harçlığını çıkarmak için damacana ile su satışı yapan bir firmada çalışmaya başladı.

Dün, Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Obitaş Sitesi’ndeki bir müşteriden  gelen su siparişini iletmek için, A /1 Blok asansörüne binen Muratcan Turan, daha sonra henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı başını bindiği asansörün kapısına sıkıştırdı.

Apartman sakinlerinden birinin fark etmesi sonucu olay yerine çağrılan 112 Acil Servisi ekipleri, Muratcan Turan’ın hayatını kaybettiğini fark ettiler.

Gerekli incelemelerin ardından Muratcan’ın cenazesi  ikindi namazının ardından gözyaşları arasında Darıca Nenehatun Mahallesi’nde toprağa verildi.