Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başhekim Güneş; ''Yaşıyorum ve görüyorum, Covid-19 gerçekten ciddi bir hastalık''

Koronavirüse yakalanan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderide, koronavirüs tedavisi için verilen ilaçları kullandığını ifade ederek, ''Lütfen sizde verilen ilaçları kullanın. Yaşıyorum ve görüyorum, Covid-19 gerçekten ciddi bir hastalık.'' dedi.

Başhekim Güneş; ''Yaşıyorum ve görüyorum, Covid-19 gerçekten ciddi bir hastalık''
07 Aralık 2020 - 11:39 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 13:16
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, koronavirüse yakalanmasının ardından hekimlerin verdiği ilaçları kullandığını belirterek vatandaşları ilaç kullanımı konusunda uyardı.

''COVID-19 GERÇEKTEN CİDDİ BİR HASTALIK''

Başhekim Güneş, sosyal medya hesabından ilaçlarının fotoğrafını paylaşarak şu ifadelere yer verdi; ''Ben hekim olarak hekimlerimizin verdiği tedaviyi alıyorum. İlaçlarımı kullanıyorum. Kendim dahi müdahale etmiyorum. Lütfen sizde verilen ilaçları kullanın. Yaşıyorum ve görüyorum, Covid-19 gerçekten ciddi bir hastalık. Tedavideki  gecikmeler sizi geri dönüşümü olmayan bir felakete sürükleyebilir. Daha fazla insana ve sağlık çalışanına hastalığı bulaştırmamak için lütfen önerilere uyunuz.'

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum