Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başhekim Güneş, ''Farabi'de kim huzursuz biliyor musunuz?''

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Farabi'de kim huzursuz biliyor musunuz?'' diyerek, ''Bakanlığın verdiği yetkiler çerçevesinde görevlendirmeleri kabul etmeyen ve sendika tarafından kışkırtmalara alet olan 9 kişilik anestezi ve 3 kişilik evde sağlık ekibi...'' ifadelerini kullandı.

Başhekim Güneş, ''Farabi'de kim huzursuz biliyor musunuz?''
09 Aralık 2020 - 11:11
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş'in iddialarına göre, hastanede huzursuzluk yaşanıyor. Başhekim Güneş, hastanede 9 kişilik anestezi teknisyeninin ve 3 kişilik evde sağlık ekibinin sendika tarafından sürekli kışkırtıldığını ifade ederek bir paylaşımda bulundu. Güneş, bu ekibin Sağlık Bakanlığı'nın verdiği yetkiler çerçevesinde yapılan görevlendirmeleri kabul etmediğini, diğer sağlık çalışanları çalışırken onların odalarında oturarak çay içtiklerini ve sendika tarafından kışkırtıldıklarını belirtti.

İŞTE BAŞHEKİM GÜNEŞ'İN O AÇIKLAMASI

''Farabide kim huzursuz biliyor musunuz?
Çalışmak istemeyen, bakanlığın verdiği yetkiler çerçevesinde yapılan görevlendirmeleri kabul etmeyen ve bu en zorlu dönemde arkadaşları canla başla çalışırken mücadeleden kaçan, odalarında oturmayı tercih edip çay içen, sendika tarafından sürekli kışkırtmalara alet olan 9 kişilik anestezi teknisyeni ve 3 kişilik evde sağlık ekibi.  Bunları ifşa etmeye gerek yok.  Zaten boy boy resimlerini basında görüyorsunuz.'

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • darıcalı
    3 yıl önce
    ahir zamana girildi.dünyada doğa toplum insan ekonomi aile sağlık vs her yer patlamış vaziyette