Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başaran, sorunların çözümü için hazırda bekliyor

Bölgemizin önemli isimlerinden, iş insanı Ömer Faruk Başaran’ın geçtiğimiz hafta genel merkeze giderek CHP’den Kocaeli Milletvekilliği için yaptığı başvurunun yankıları sürüyor

Başaran, sorunların çözümü için hazırda bekliyor
27 Mart 2023 - 10:20
Köklü bir aileden gelmesinin yanısıra, renkli kişiliği, iş ve siyaset dünyasındaki atılımlarıyla  sık sık adından söz ettiren Ömer Faruk Başaran, bilindiği üzere bir  sürpriz daha yaparak CHP’den geçtiğimiz hafta milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.
Bütün siyasi partilerdeki aday adaylarının aksine, adı sürekli olarak gündemde kalan bir kaç isimden biri olan Ömer Faruk Başaran’ın milletvekili olması durumunda mecliste, Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanılıyor.
Bir süre önce Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa ederek CHP’den aday adayı olan Nail Çiler ile birlikte seçilmeleri durumunda, Kocaeli’nin sorunlarını çözme noktasında Ankara’da oldukça ses getirecek projelere imza atacağına inanılan Başaran’ın  Gebze’nin il olması için vereceği mücadeleye  daha şimdiden hazır olduğu ifade ediliyor.
Bilindiği üzere, Ömer Faruk Başaran, Gebze’nin il olması için 2019 yılında faaliyete geçen Gebze Grubu 82’nin kuruculuğunu üstlenerek sözcülüğünü yapmıştı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum