Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Babası tarafından annesiyle birlikte vurularak tedavi altına alınan Salih hayatını kaybetti

Çayırova’da boşanmak üzere olduğu karısı Kezban Göksu (48)’yu tabancayla vurarak öldüren ve oğlunu da yaraladıktan sonra aynı sitede bulunan evinde başına dayadığı silahı ateşleyerek intihar eden Bahri Göksu’nun (48), ardında hastanede tedavi gören oğlu Salih Göksu’da (32) akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Babası tarafından annesiyle birlikte vurularak tedavi altına alınan Salih hayatını kaybetti
21 Kasım 2023 - 22:50 - Güncelleme: 21 Kasım 2023 - 23:36
Olay, sabah saatlerinde Çayırova  Akse Mahallesi 528. Sokak'taki bir sitenin apartman katında meydana geldi
Boşanmak üzere olduğu için karısıyla konuşmak için birlikte kaldığı oğlunun evine giden Bahri Göksu, tartışmanın ardından tabancasını ateşleyerek yeni evlenen oğlu Salih Göksu’yu, daha sonra da karısı Kezban Göksu’yu vurdu.
Kezban Göksu, olay yerinde hayatını kaybederken, Salih Göksu ise olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Karısı ve oğlunu vurup olay yerinden kaçtıktan sonra ayı sitenin farklı bir bloğunda ikamet eden Bahri Göksu, daha sonra evine geldi. Bahri Göksu, burada aynı silahı başına ateş ederek yaşamına son verdi.
Babası tarafından annesiyle birlikte vurulan Salih Göksu’nun da Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki yaşam mücadelesini kaybederek öldüğü öğrenildi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum