Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Azeri; Kocaeli'de 67 İyi Partili, MHP'ye dönecek!

Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akçaalan’ın sunduğu Ters Köşe programına konuk olan Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Erkan Azeri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Partililere çağrısı sonrası Kocaeli’den 67 kişinin MHP’ye döneceğini açıkladı.

Azeri; Kocaeli'de 67 İyi Partili, MHP'ye dönecek!
08 Ağustos 2019 - 12:29
Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Erkan Azeri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti olan çağrısını değerlendirdi. Azeri, “Aile içerisinde aile mensubu olan asi çocuklar olabiliyor, aile büyükleri bunları zamanla affedebiliyor. Bu asilikler biraz devam ediyor ama bu gerçekleri gördükleri zaman bu arkadaşlarımız yuvaya dönmek istiyor. Acaba dönsek ne derler kaygısı ile karşılaştıkları için Sayın genel başkanımız her zaman ki gibi nezaket göstererek fikri burada, ruhu burada, gönlü burada olan arkadaşlarımızı davet ediyor ve Kocaeli ölçeğinde de biz il başkanımızla bir çalışma başlattık.
 
"67 KİŞİ KATILMAK İSTİYOR"
Kocaeli’nde 67 kişinin MHP dahil olacağını açıklayarak “Cumartesi günü bu arkadaşlarımızın genel kurultayının olduğu gün iki arkadaşımız bize dahil oldu. 67 kişinin İYİ Parti’den Milliyetçi Hareket Partisi’ne talebi var, katılmak istiyor. Burada genel merkezimizin belirlediği bir kriter var ve bu kriter de şu telafisi olmayan hakaretler vardır, eleştiri başka bir şeydir hakaret başak bir şeydir. Hakaret eden bir arkadaşımızı biz partimize kabul edemeyiz. İl yönetim kurulunda bulunmuş, ilçe yönetim kurulunda bulunmuş, hala daha il yönetim kurulunda bulunan ve ilçe yönetiminde bulunan ayrıca son kongrede seçilen genel idare kurulu üyesi bir arkadaşımızın böyle bir talebi olduğunu ifade edebilirim. Sadece 67 kişi Kocaeli’den bize katılmak istiyor.” dedi.
 

“SALI GÜNÜ AÇIKLAYACAKTIK”
Kriter olarak ağır hakaretler eden kişilerin alınmayacağının altını çizen Azeri, “Hakaret konusunda il başkanımıza bile yapılan bir hakaret, genel başkanımıza yapılmış kabul edilir. Çünkü il başkanı genel başkanımızın o ilçe de mührünü taşır. Bu katılan 67 kişiyiz biz Salı günü açıklamak istedik ancak Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden partimize dönüş var. Bütün insanların talebi olunca da genel merkezimizle bir değerlendirme yapılıyor ve bu 67 kişiden 50 kişiyi kabul edebilirsiniz diye liste gelebilir yada 30 kişiyi veya tamamını kabul edin diyebilir ama biz bunu genel merkezimize isimleri sunduk” şeklinde konuştu.