Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aygün: Gün birlik günüdür!

MHP Darıca İlçe Başkanı olarak geçtiğimiz ay yapılan seçimde yeniden başkan seçilen Adem Emre Aygün gazetemize konuştu. Başkan Aygün yaptığı açıklamada ‘MHP benim yuvam. Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir. Tüm MHP’lileri partimize davet ediyorum. Gün birlik günüdür’’ dedi.

Aygün: Gün birlik günüdür!
24 Mayıs 2017 - 09:28
Geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimle yeniden Darıca’ya  ilçe başkanı seçilen Adem Emre Aygün  gazetemize  çarpıcı açıklamalar yaptı. 
 
BAHÇELİ’NİN YANINDAYIZ
MHP Darıca İlçe Başkanı  Adem Emre Aygün,  ‘’Yıllardan bu yana partimin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir kişiyim. Daha önce Darıca’da ve Gebze’de Ocak Başkanlığı yapmış, partimde de İl Başkan Yardımcılığı’na kadar yükselmek kendisine nasip olmuş, bir partiliyim. Yıllardır bu davaya hizmet ediyorum. MHP benim yuvam. Beni yeniden bu göreve layık gören tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Ülkücü, ülkücünün öz kardeşidir. Bizler liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanındayız. İl Başkanımız Aydın Ünlü ile beraberiz. Yeniden İl Başkanı seçilen Aydın Ünlü’ye başarılar diliyorum. Yeni Yönetimimiz genç, dinamik ve tecrübeli bir ekipten oluşuyor’’ dedi.