Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Autoliv'e ödül üstüne ödül!

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Türkiye’nin en kapsamlı yarışması olan MESS İş Güvenliğinin Yıldızları'nda Autoliv'e adeta ödül yağdı.

Autoliv'e ödül üstüne ödül!
27 Mayıs 2021 - 01:00
İş güvenliği kültürünün yayılmasına destek olan firmaların İSG uygulamalarının değerlendirildiği yarışmada Gebze ve Çayırova’da bulunan OSB’lerde faaliyet gösteren firmalar da ödüllendirildi.

AUTOLİV’E ÖDÜL YAĞDI

Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Otomobil Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (TOSB)  üretim tesisleri bulunan Autoliv, Krizi En İyi Yönetenler kategorisinde kategori birincisi olarak “Krizi En İyi Yöneten Şirket”; İSG Özel Ödülü kategorisinde bin 500’den fazla çalışanı olan işyerleri grubunda “Tavsiye Edilen Uygulama”; İSG Elçileri kategorisinde “İSG Elçisi” ödüllerini almaya hak kazandı.

1-499 Çalışanı Olan İş Yerleri Kategorisinde TOSB’a tesis yatırımına başlayan Beyçelik Holding firmalarında Çelikform Gestamp İSG Özel Ödülünün sahibi oldu. Erdemir ERSEM’de Tavsiye Edilen Uygulama Ödülü’nün sahibi oldu.500-1499 Çalışanı Olan İş Yerleri Kategorisinde ise Arçelik LG birincilik ödülünün sahibi oldu.  Siemens Seneyi ve Ticaret A.Ş Bütünsel Sağlık ile Hayata Değer Katanlar Kategorisi’nde birinci olurken, Yarışmada Adient, Arçelik LG, Siemens, Autoliv, Ersem, Anadolu Isuzu, Schneider Elektrik firmaları İSG Elçileri Kategorisi’nde ödül kazandılar. Davranış Odaklılar Kategorisi’nde Assan Alüminyum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum