Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Atılım Lisesi Arkadaşlığı Sahnelere Taşındı!

Yıllar önce Atılım Anadolu Lisesinde başlayan dostluk Salinger’in ünlü eseri ÇAVDAR TARLAŞINDA ÇOCUKLAR romanını Dünyada İlk Kez sahnelere taşıdı!

Atılım Lisesi Arkadaşlığı Sahnelere Taşındı!
15 Ekim 2024 - 15:20
J.D. SALİNGER’in dünyada yıllarca en çok satanlar listesinde bulunan romanı “Çavdar Tarlasında Çocuklar” dünyada ilk kez İZMİT’Lİ İKİ GENÇ tarafından tiyatroya uyarlandı.
2014 yılında lisede tiyatro yapmak için yolları kesişen Nazmi Atakan Özdoğan ve Mete Atalay artık Türkiye’de bir çok sahnede genç profesyoneller olarak boy gösteriyor.
Kocaeli Üniversitesinde de birlikte okuyan ikili tiyatro kariyerlerini de birlikte kuruyor. Hem de dünyaca ünlü yazar J. D. SALİNGER ile birlikte!
Lisenin ardından Kocaeli Üniversitesi Güzel Santlar Fakültesi’nde de birlikte okuyan Nazmi Atakan Özdoğan ve Mete Atalay “ÇAVDAR TARLASINDA ÇOCUKLAR’MIŞ” oyununu mezuniyet projeleri için yapıp hocalarından tam not aldıktan sonra güvendikleri oyunlarını Türkiye seyircisine sunmaya karar vermişler… Şimdilerde İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Edirne gibi şehirlerde seyircinin beğenisine sunuyorlar oyunlarını!
Özgün müzikleri ile Salinger’in kalemiyle dostluk bağı kuran “ÇAVDAR TARLASINDA ÇOCUKLAR’MIŞ” 20 EKİM’de Alternaif Tiyatro’da, 24 KASIM’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde!
Doğup, büyüyüp Lisede ve üniversitede Kocaeli’nde okuyan gençler müziklerini kendileri besteledikleri, uyarlayıp yönettikleri oyunlarını her ay Türkiye ve Kocaeli sahnelerinde sahneliyorlar.
Kahkahalarla gülüp, ağlamak istiyorsanız bu İzmit’li gençleri kaçırmayın!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum