Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Asparagas haber sosyal medyayı karıştırdı

Yaklaşık olarak 2 günden bu yana sosyal medyada dolaşan, bir çocuğun çuvala sokularak kaçırıldığı iddiaları halk arasında korku ve panik yarattı. Paylaşımdaki görüntülerde karanlık bir sokakta yürüyen bir çocuk, karşı taraftan gelen bir kadın tarafından kucaklanıp bulunduğu yerden hızla uzaklaşıyor

01 Haziran 2022 - 18:39 - Güncelleme: 01 Haziran 2022 - 20:11
Nerede ve ne zaman çekildiği belli olmayan ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerin kimilerine göre Darıca’da bir ortaokulun arka sokağında, kimilerine göre Gebze’de, kimilerine göre de başka bir ilde çekildiği iddia ediliyor.
Görüntülerde karanlık bir sokakta 7-8 yaşlarında olduğu tahmin edilen ayağında şort pantolon, üzerinde ise tşört bulunan bir erkek çocuğunun, bir kaç adım attıktan sonra karşısına çıkan bir kadın tarafından kucaklanarak hızla uzaklaştığı görülüyor.
Tüm bunların yanı sıra, görüntüdeki paylaşımın altına bir vatandaş Darıca’daki bir okulun yakınlarındaki bankamatiklerde saat 19.30’da çarşaf giyen birisini gördüğünü söyleyerek, ‘’ATM’lerin önündeydi, ATM’lerin arkasında da griye yakın bir transporter vardı. Kadın elinde bir kağıtla ve ayağının dibinde bir çuvalla duruyordu. Arkadaşımı yanına çağırıp, ‘Bir şey soracağım falan dedi. Arkadaşım hemen oradan uzaklaştı. Daha sonra başka arkadaşlarım geçti yanından, erkek olduğu aşırı belliydi. ATM’nin önünde bir kaç kişiye bakıp çuvalını alıp oradan uzaklaştı ve başka bir okul tarafına doğru gidiyordu. Elinde bir çuval ve kağıt vardı, biraz uzun ve zayıftı, yaşı da biraz vardı’’ şeklinde yorum yapıyor.
Olayla ilgili olarak polis, kendilerine kayıp bir çocuk başvurusu yapılmadığını ve olayın araştırıldığı belirterek, bu şekildeki şehir efsanelerine inanılmaması gerektiğinin altını çizdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum