Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Asırlık zaferin coşkusu Darıca'da yaşandı!

Büyük Zaferin 102’nci yılında Darıcalılar, Darıca Sahil Amfi Tiyatro’da düzenlenen gösteri ve konserlerle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Asırlık zaferin coşkusu Darıca'da yaşandı!
31 Ağustos 2024 - 14:33 - Güncelleme: 31 Ağustos 2024 - 22:39
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Darıcalılar dün unutulmaz bir akşam yaşadı. 
Darıca Sahil Amfi Tiyatro Alanı’nda gerçekleştirilen ve Darıcalı sanatçıların sahne aldığı konseri yüzlerce Darıcalı katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Konserden önce Darıcalıların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “Zafer coşkumuzu paylaştığımız bu anlamlı günde, bizlerle birlikte olan ve heyecanımıza ortak olan tüm hemşehrilerimize ve sahne alan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun’’ dedi. 

30 Ağustos Zafer Bayramı konser programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Kenan Paltacı, İsmail Ramazanoğlu, Devrim Yılmaz ve Nurdoğan Yılmaz, Darıca Belediyesi meclis üyeleri, kurum müdürleri,  STK temsilcileri ve yüzlerce Darıcalı katıldı.
Darıca Sahil Amfi Tiyatro Alanı’na gelen vatandaşlara yüzlerce Türk Bayrağı dağıtıldı ve marşlar eşliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum