Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Arya'nın öğrencileri Darıca'ya 7 ödül getirdi!

Darıca Arya Müzik Okulu Öğrencilerine Uluslararası Piyano Yarışmasında 4 farklı kategoride 7 ödül kazandı

Arya'nın öğrencileri Darıca'ya 7 ödül getirdi!
11 Temmuz 2023 - 12:53
İstanbul’da bu yıl 5. Kez düzenlenen “international piano competition” adlı uluslararası piyano yarışmasında Arya’nın öğrencileri Darıca’yı temsil etti.

Uluslararası katılımın olduğu bu yarışma,konservatuar öğrencilerine de açıktı.

Arya’nın öğrencileri kısa sürede eğitim alıyor olmalarına rağmen,müzik okulllarını ve Darıca’yı çaldıkları seviyeli müzik eserleriyle çok iyi bir şekilde temsil ettiler.

1. Sınıf öğrencisi Ateş Sönmez 9 aydır eğitim alıyor olmasına rağmen A kategorisinde jüri üyeleri tarafında üçüncülük ile ödüllendirildi.

4. Sınıf öğrencisi Onur Didin de yaklaşık 9 aydır Arya’dan eğitim alıyor olmasına rağmen C kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Aynı kategoride 4. Sınıf öğrencisi Rüveyda Selvi ve 6. Sınıf öğrencisi Gizem Kale de  kısa süredir eğitim alıyor olmalarına  rağmen dördüncülük ödülü ile ödüllendirildiler.

8. Sınıf öğrencisi Nisa Erzincanlı yaklaşık 2 yıldır eğitim almasına rağmen D kategorisinde üçüncülük ödülü ile ödüllendirildi.

B kategorisinde ise 3. Sınıf öğrencileri Merve Serra Türkan ve Erva Eslem Doğan yaklaşık bir buçuk yıldır eğitim alıyor olmalarına rağmen Darıca’ya dördüncülük ödülü ile döndüler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum