Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Artvinliler kahvaltıda buluştu

Darıca ve Gebze’de ikamet eden Artvinliler Pazar günü gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldi.

Artvinliler kahvaltıda buluştu
25 Haziran 2013 - 08:30
 Darıca Artvinliler Derneği tarafından organize edilen ve Darıca Deniz Köşkü Restaurantta verilen kahvaltıya Darıca Artvinliler Dernek Başkanı Fatih Çelik, İşadamı İlker Çakır ve çok sayıda Artvinli katıldı. Darıca Artvinliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya Artvinliler büyük ilgi gösterdi. Aileleriyle yemeğe katılan Artvinliler güzel bir Pazar sabahı yaşadı. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Darıca Artvinliler Dernek Başkanı Fatih Çelik, “Değerli hemşerilerim Pazar günü tatil günüdür. Ailelerin bir arada buluştuğu gündür. Böyle bir günü bizimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim”  dedi.
 
“BUGÜN HASRET GİDERME GÜNÜ”
Başkan Çelik günü hasret gidermek günü olarak belirlediklerini ifade ederek, “Bizler etle tırnak gibi iç içe geçmiş aynı sevinci ve acıyı beraberce paylaşan hemşerileri için her türlü özveride bulunan Artvinli olmanın gururunu yaşamaktayız. Bugün protokol yok bugün resmiyet yok. Bugün hasret giderme günüdür” diye konuştu.
 
“TÜM HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜRLER”
Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen şehirler ve kültürler kaynaşmasında gerçekleşen Artvinliler gecesinde emeği geçenlere şükranlarını ileten Başkan Çelik, “Sahilde yapmış olduğumuz geceye onur veren bizleri yalnız bırakmayan sahili hınca hınç dolduran bütün Artvinli hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.