Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Antalya'da kampa giriyoruz!

İlk yarıyı lider tamamlayan, en yakın takipçisinin 3 puan önünde yer alan Darıca GB, şen şakrak.

Antalya'da kampa giriyoruz!
26 Aralık 2012 - 10:18
 İlk yarıyı lider tamamlayan, en yakın takipçisinin 3 puan önünde yer alan Darıca GB, şen şakrak. Ara dönemde ki programı da belli olan Darıca GB, 2013 yılının ilk gününde Antalya’da toplanacak, 14 Ocak’ta kampı tamamlayacak.

LİDERLİĞİN TADINI ÇIKARTIYOR
17 Maçlık ilk yarı maratonunu zirvede tamamlayan Darıca GB’de neşeli günler hakim. Sarı-yeşilli ekip, son haftada Maltepe’de kazanırken, liderlik koltuğunu paylaştığı Altınordu’nun Gümüşhane’de kaybetmesi ile son haftada büyük sevinç yaşandı. Tek başına koltuğa kurulan Darıca GB, ikinci yarıda da aynı performansı sergilemek için planlarını yapmış durumda. Bu haftayı dinlenerek ve tatil yaparak geçirecek olan sarı-yeşilli futbolcular da liderliğin keyfini sürüyor.
 
1 OCAK’TA KAMP BAŞLIYOR
Bu yıl tam kapasite ile hizmet vermeye başlayan, tesileri ile çalışma sahası sıkıntısını da aşan Darıca GB, ikinci yarı hazırlıkları içinde programını yapmış durumda. 20 Ocak’ta başlayacak ikinci yarı hazırlıkları için 1 Ocak’ta kampa girecek olan Darıca GB, 14 Ocak’ta Antalya kampını tamamlayacak. 1 gün izin yaptıktan sonra da, tesislerinde Gümüşhane maçı için çalışmaların startı verilecek.