Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Anne ve oğlunun komşularını bıçakladığı olayda ağır yaralanan Ebru hayatını kaybetti

Gebze ilçesinde Hakan Y. ve annesi Tülay Y.’nin komşuları Ahmet Avcı’yı (52) bıçaklanarak öldürdüğü ve ailenin diğer 3 üyesini yaraladığı olayda, ağır yaralanan Ebru Avcı (25) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ebru Avcı’nın yapılan otopsisinde vücudunun çeşitli yerlerinde 56 bıçak darbesi olduğu öğrenildi.  

Anne ve oğlunun komşularını bıçakladığı olayda ağır yaralanan Ebru hayatını kaybetti
16 Ağustos 2021 - 13:06 - Güncelleme: 17 Ağustos 2021 - 11:51
Olay dün 16.00 sıralarında Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. Aralarında husumet bulunan iki komşu aile arasında sokak ortasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan Arbede sırasında Hakan Y. ve annesi Tülay Y. yanlarında getirdikleri bıçaklarla aile üyelerinden baba Ahmet Avcı, anne Fatma Avcı ile çocukları Ebru Avcı ve Mustafa Avcı’yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Olayı görenler durumu 112 Acile bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalelerini yaptıktan sonra hastanelere götürerek tedavi altına aldı. Ahmet Avcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ölen babanın ardından kızı Ebru Avcı da kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Anne Fatma Avcı ve Mustafa Avcı’nın hastanelerde tedavisi devam ederken, Fatma Avcı’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Öte yandan ölen Ebru Avcı’nın otopsisinde vücudunun çeşitli yerlerinde 56 bıçak darbesi olduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştiren Hakan Y. ve annesi Tülay Y.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum