Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Anne ve oğlu tartıştıkları komşularını bıçakladı: 1 ölü 3 yaralı

Gebze'de H.Y, annesi T.Y ile beraber tartıştıkları komşularını bıçakladı. Meydana gelen olayda baba A.A. hayatını kaybetti, eşi ve 2 çocuğu ise yaralandı.

15 Ağustos 2021 - 18:06 - Güncelleme: 15 Ağustos 2021 - 18:47
Olay, 16.30 sıralarında Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunan H.Y. ve annesi T.Y., alışverişten dönen komşularını binanın girişinde yakalayarak kavgaya tutuştu. Kavga sırasında yanlarındaki bıçakları çeken anne ve oğlu ve giden anne ve oğlu, komşuları A.A. eşi F.A. ile çocukları M.A. ve B.A.’yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı.

Olayı görenler durumu 112 Acile bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra hastanelere götürerek tedavi altına aldı. Yaralılardan baba A.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eşi F.A. ve çocukları M.A. ile B.A.'nın tedavileri devam ediyor. Olayın ardından polis ekipleri anne T.Y ve oğlu H.Y'İ yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum