Zafer Partili Gül, Darıca'da semt pazarının nabzını tuttu

Zafer Partisi Milletvekili aday adayı Onur Can Gül, Darıca'da esnaf ziyareti yaptı. Pazarda vatandaşın nabzını tutan Gül, halka çanta hediye etti

Zafer Partisi Kocaeli Milletvekili aday adayı Onur Can Gül, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan genel seçimler için çalışmalarına başladı. Darıca’da esnaf ve pazar ziyaretleri gerçekleştiren Gül; “Zafer Partisi olarak Kocaeli’de yapacağımız çalışmalarda herkese dokunmayı hedefliyoruz. Darıca’dan aldığımız geri dönüş çok olumlu. İnsanlar sığınmacılarından rahatsızlıklarını dile getirip bizden çare bekliyorlar” dedi.
Darıca pazarını ziyaret eden Gül, sebze ve meyve fiyatlarından dolayı vatandaşın dert yakındığını belirterek “Mutfağın vazgeçilmezi Soğan 25 TL patates 15 TL. Bu rakamların üzerine söylenecek çok şey yok her şey ortada. İnsanlar artık etten vazgeçti sebzeyi bile zor alıyor. Zafer Partisi iktidarında 13 milyon sığınmacının gitmesi ile birlikte bu fiyatların ciddi anlamda ucuzlayacağını biliyoruz. Vatandaşlarda bunun farkında ve bizden talepleri oldu. Halkımıza da sığınmacılar gittiği zaman bu çanta ucuza dolacak yazılı poşetlerimizi hediye ettik” dedi.