YRP Genel Merkez'e Kocaeli'den 2 isim

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan görev değişikliklerinin ardından Kocaeli'den 2 isim Genel Merkez'de görev yapacak

Yeniden Refah Partisi 2. Büyük olağan kongresinden sonra Genel merkez Başkanlık divanına Gebze’den  Mustafa Sezgin Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmıştı. Kocaeli’nden ikinci önemli görevlendirme de Gençlik Kolları Genel Merkezinde gerçekleşti.

GENÇ BİR İSİM
Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel başkanı Melih Güner, partinin Kocaeli il gençlik kollarında görev yapan Derinceli Huzeyfe Koçak’ı Teşkilat Başkan Yardımcılığı Marmara Bölgesi Genel Merkez sorumluluğuna atadı.   zmit’ten de Gıda Mühendisi Tolga Aydın’ın genel başkan yardımcısı olduğu Yeniden Refah Partisinde genel merkez gençlik kollarında yaşanan bu atamalardan sonra, Kocaeli İl başkanlığına da genç bir ismin atanması bekleniyor. Genel Başkan Fatih Erbakan’ın il başkanlığı hususunda çalışmalarının yoğunlaştığı kendi gibi genç ve dinamik bir isim arayışında olduğu söyleniyor.

MUTLULUK VE ŞEREFTİR
Göreve yeni atanan Huzeyfe Koçak atandıktan sonra şu kısa açıklamayı yaptı;
"Milli Görüş davamızda ve Yeniden Refah Partimizde Genel Başkanlarım Melih Güner ve Fatih Erbakan öncülüğünde bu davanın her ne kademesinde olursa olsun görev almak benim için büyük mutluluk ve şereftir.  Kocaeli’nde bir çalışır iken şimdi aldığımız bu sorumluluk ile bin çalışacağız. Gençlerimizin, genç genel başkanımızı ve köklü davamızı anlamalarını, tanımalarını sağlamak için elimizden gelen tüm çaba ve gayretleri seferber edeceğiz. Kocaeli ve Türkiye siyasetine damga vurmaya devam edeceğiz. Şahsıma gösterilen teveccühe ve desteğe teşekkür eder, saygılarımı sunarım."