Yol ile apartman arasındaki boşluğa uçan otomobildeki kardeşlerden biri ağır yaralandı

Gebze'de, içerisinde 2 kardeşin bulunduğu aşırı süratli otomobil, apartman ile cadde arasında bulunan 3 metre yüksekliğindeki istinad duvarından aşağıya uçtu. Kazada, kardeşlerden biri sıkıştığı otomobilden ağır yaralı olarak çıkarıldı

Kaza, gece saat 01.50’de Barış Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinde meydana geldi. İçerisinde kardeşi Ahmet Tuzan’ın (40) da bulunduğu 06 BGF 837 plakalı otomobilin sürücüsü Emre Tuzan (45),  aşırı süratle ilerlediği caddede bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırımı da aşarak apartman ile yol arasında bulunan 3 metre yüksekliğindeki itinad duvarından aşağıya uçtu.
Kazada yaralanan Ahmet Tuzan, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken ağabeyi Emre Tuzan ise ters dönen otomobil içerisinde sıkıştı. Aracın halat bağlanarak havaya kaldırılmasının ardından itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan Emre Tuzan, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından kaza yapan otomobil yaklaşık 3 saat sonra vinçle bulunduğu yerden kaldırıldı.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.