Yeniden Refah Partisi Darıca Kadın Kolları, yeni üyeleriyle buluştu

Yeniden Refah Partisi Darıca Kadın Kolları yeni üyeleriyle kahvaltı programında buluştu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Melike Yalçın'ın açılış konuşmasıyla başlayan programda İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu'nun yanısıra misafir konuşmacı olarak katılım sağlayan Yazar Bilal Sami Gökdemir konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Melike Yalçın yaptığı konuşmada "Biz seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Para kaybedersiniz çalışır tekrar kazanırsınız, toprak kaybedebilirsiniz güçlenir, savaşır, mücadele eder tekrar geri alırsınız fakat yeni yetişecek nesilleri kaybederseniz ki Allah muhafaza bunu bir daha telafi etmeniz mümkün olmaz. O yüzden biz milli görüş davasının temsilcileri olarak Önce Ahlak Ve Maneviyat düsturunca gelecek nesillerimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi 
İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu ise yaptığı açıklamada'Yaşanabilir Türkiye için, Yeniden Büyük Türkiye ve Adil Yeni Bir Dünyanın Kurulması için Yeniden Refah Partisi olarak hazırladığımız kalkınma projelerimizle ülkemizin ve milletimizin geleceği için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz' dedi.
Yoğun katılımın olduğu program sonrasında Yazar Bilal Sami Gökdemir'e çiçek takdim edildi. Ev sahibi Yalçın, program sonrasında misafirlere ve yeni üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek program sona erdi.