Yeniden aday olan Ak Partili Şakar'a, partililerinden coşkulu karşılama!

 AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar'ın tekrardan adaylığının açıklanmasının ardından dün akşam AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenlendi. Büyük bir coşku ile karşılanan Şakar'ı ilk kutlayan ailesi oldu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen programa, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, meclis üyeleri, AK Parti Darıca’nın kurucuları, eski ilçe ve belde başkanları, teşkilat mensupları ve basın mensupları katıldı.  

ŞAKAR: DAHA NİCE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ
Programda bir konuşma yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in olurlarıyla, İl Başkanımız Dr. Şahin Talus’un öngörüleri ile tekrardan ilçe başkanlığına adaylığım açıklandı. Göreve geldiğimiz bir yıldan bu yana, Darıca’mız için Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve teşkilat mensuplarımız ile var gücümüzle gece gündüz çalıştık. Bir yerel seçim atlattık. Bu yerel seçimde batı yakasında AK Partimize en fazla destek veren ilçe olduk. Kuşkusuz ki teşkilat-belediye uyumumuz ile daha nice başarılara imza atacağız. Bu süreçte yanımda olan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Yönetimimizde fazla bir değişiklik olmayacak. Çünkü gerçekten devamlı çalışan bir yönetimimiz oldu. Kongremiz bir şölen havasında Bağlarbaşı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek’’ dedi.  

BIYIK TEBRİK ETTİ
Şakar’ın ardından konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Ekim ayında yapılacak olan ilçe kongresi için tekrardan aday olarak açıklanan Köksal Şakar kardeşimizi tebrik ediyoruz. Gayretine ve azmine şahit olduğumuz değerli ilçe başkanımıza görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Bıyık’ın konuşmalarının ardından Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve AK Parti kurucularının konuşmaları ile devam eden program, Köksal Şakar’a takdim edilen çiçek ile son buldu. Başkan Şakar, program sonunda teşkilat mensuplarının tebriklerini tek tek kabul etti.