Yeni adli yıl kokteyl eşliğinde karşılandı

Gün içerisinde gerçekleşen çeşitli programlarla kutlanan 2022 - 2023 adli yılı başlangıcı Kocaeli Barosu tarafından gerçekleştirilen kokteyl eşliğinde sona erdi.

Kocaeli Barosu, sabah Kültür Tepesi'nde Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreniyle başlayan yeni adli yıl başlangıcı programlarına The Ness Otel'de havuz başı kokteyl ile beraber devam etti. Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu programda Kocaelili avukatlar bir araya gelirken içecekler yudumlandı, ikramlar yenildi ve sohbetler edildi. Müzik eşliğinde gerçekleşen programda Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir katılımcılarla yakından ilgilenirken, katılımcılar ise çalan müziklere eşlik etmekten geri durmadı. Programda geçmiş dönem Kocaeli Baro Başkanı Sertif Gökçe de katılım sağladı. Kocaeli Barosu'nun geçmişiyle geleceğinin buluştuğu etkinlik sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

SORUNLARIN ÇÖZÜLDÜĞÜ BİR YIL TALEP EDİYORUZ
Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir, kokteyl açılışında yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Pandemi nedniyle bir süre bir araya gelemedik. Mesleki dayanışmamıza güç katan programlarımızı gerçekleştiremedik. Bu akşam bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Sorunlarımızla birlikte yeni bir adli yılı karşılıyoruz. Çoklu baro uygulamasını ortaya çıkaran iradenin sorunlarımızı çözemeyeceği ortadır. Numaralı barolara daha fazla bütçe ayrıldığını gördük, barolar ve avukatlar arasında ayrıştırma yerine sorunların çözüldüğü bir adli yıl istiyoruz. Demokratik hukuk devleti için mücadelemiz devam edecek. Kocaeli Barosu güçlü bir barodur, yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz."