Vali İlhami Aktaş, MARKA'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı

Vali İlhami Aktaş, (MARKA) Doğu Marmara Kalkınma Ajansına ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


MARKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Çöpoğlu, Proje Uygulama Birim Başkanı Aziz Onur Aladağ, Kocaeli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kerim Ekrem, İzleme ve Değerlendirme Birim Başkanı Ömer Kaya tarafından karşılanan sonrasında kurum binasını gezerek, incelemelerde bulunan Vali Aktaş, karşılaştığı kurum personellerine de kolaylıklar diledi. 
Kocaeli Yatırım Destek Ofisi uzmanlarının hazır bulunduğu toplantı salonuna geçen Vali Aktaş’a burada Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu tarafından MARKA hakkında sunum yapıldı.
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından  Doğu Marmara Bölgesinde (Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Yalova) gerçekleştirilen ve gelecek dönemlerde yapılması planlanan proje ve faaliyetlerin yanı sıra  ‘’Kocaeli İl Yatırım Ortamı ‘’ hakkında sunum yaparak, ilin sanayi, ticaret, turizm, tarım ve lojistik verileri başta olmak üzere öne çıkan sosyo-ekonomik verileri ve diğer devlet destekleri hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Çöpoğlu, İlimize ve bölgemize güzel hizmetlerde bulunmak için gayret ettiklerini belirterek Vali Aktaş’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.