Vali Aktaş'tan Başkan Çiftçi'ye ziyaret  

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, dün gerçekleştirdiği Çayırova turu kapsamında, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi ziyaret etti.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Dün Çayırova’da bir dizi programa katılan Kocaeli Valisi Aktaş, bu kapsamda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi de ziyaret etti. Yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Aktaş’a bilgiler veren Başkan Çiftçi, günün anısına da bir hediye takdim etti. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona ererken, Vali Aktaş, Çiftçi ve ekibine görevlerinde başarılar diledi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çiftçi, “Belediyemizde ağırladığımız Kocaeli Valimiz Sayın İlhami Aktaş’a çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran değerli valimize şahsım ve ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ZİYARET

Çayırova Belediyesi’ne ziyaretinin ardından Vali Aktaş, Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gazi Yahya Özçelik ve ailesi ile Şehit Samet Aslan’ın ailesini ziyaret etti. Vali Aktaş, Kaymakam Önal ve Başkan Çiftçi daha sonra Çayırova’da yapımında sona gelinen İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni de gezerek proje hakkında bilgi aldı. Gerçekleşen ziyaretlerin ardından Vali Aktaş’ın Çayırova programı sona erdi.