Vali Aktaş, Darıca'da Şehit yakınları ve Gazileri ziyaret etti

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Darıca'da Şehit yakınları ve Gaziler ile 3 aileyi ziyaret etti.

Darıca Bağlarbaşı, Fevzi Çakmak ve Abdi İpekçi Mahallelerinde ikamet eden 1 Şehit yakını, 1 Gazi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kaydı bulunan 3 aileyi ziyaret etti
Vali Aktaş, Kıbrıs Gazisi Nuri Hevenk ile Şehit Hasan Hüseyin Günay’ın babası İbrahim Günay’ın konuğu oldu.
Gazi Nuri Hevenk, ziyaretleri sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali İlhami Aktaş’a hayır duasında bulundu.
Şehit babası İbrahim Günay ile de bir süre sohbet eden ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali İlhami Aktaş, “Bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun, onların emanetleri olan sizlere kapılarımız her zaman açık.” ifadelerini kullandı.
Vali İlhami Aktaş, Darıca’daki hane ziyaretlerini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında kaydı bulunan 3 aileye misafir olarak sonlandırdı.
Vali İlhami Aktaş, ziyaretleri sebebiyle duydukları mutluluğu paylaşan ailelerle yakından ilgilenerek ihtiyaç ve isteklerini dinleyerek, gerekli talimatlarda bulundu.
Vali İlhami Aktaş’a ziyaretlerinde Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili. Göksan Doğan ve Darıca Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili. Muhammet Sinan Hatemoğlu eşlik etti..