Vali Aktaş, Başkanlar Büyükakın ve Bıyık ile birlikte Darıca Millet Bahçesi'nde incelemelerde bulundular

Kamu yatırımlarını yakından takip eden, yerinde incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, Darıca Millet Bahçesini ziyaret ederek içerisinde Türkiye'nin ilk deniz manzaralı kütüphanesi olan  Darıca Millet Kıraathanesi'nde incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyaret ve incelemelerde Vali İlhami Aktaş’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Hasan Soba, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Darıca Millet Bahçesi’ni gezerek incelemelerde bulunarak yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aktaş, daha sonra Türkiye’nin ilk deniz manzaralı kütüphanesi olan Darıca Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti. 

Ziyarette öğrencilerle sohbet eden, bir süre kütüphaneyi gezerek bilgiler alan Vali Aktaş, eğitime ve gençlere önemli yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkür etti.