Türkiye'nin en büyük Samsung Mağazası, yarın Gebze'de açılıyor!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler ve Serkan Özler'in sahip olduğu Özler Ticaret'in Samsung Gebze İCON Mağazası'nın açılışı yarın olacak.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler ve Serkan Özler’in sahip olduğu Samsung bayisi olan Özler Ticaret’in Gebze Hacı Halil Mahallesi 1218 Sokak No:36 adresinde bulunan Samsung Gebze İCON Mağazası’nın açılışı 26 Haziran Çarşamba günü (yarın) saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ve 35 milyon TL’ye mal olan Samsung Gebze İCON Mağazası’nda Samsung’un son dönemde tanıttığı AI entegrasyonları ve güçlü bağlantı ve evde yaşam özellikleriyle öne çıkan 2024 TV ve Bespoke Beyaz Eşya ürün serileriyle ve Galaxy S24 Serisi başta olmak üzere Samsung’un en yeni mobil teknolojileriyle tanışma olanağı bulacak.

ÖZLER KARDEŞLERDEN AÇILIŞA DAVET
Ziyaretçiler, mağazanın ikinci katında yer alan deneyim bölümünde, AI teknolojilerinin evde ve mobil cihazlarda hayatı kolaylaştırma biçimlerini keşfedebilecek. Samsung Gebze İCON Mağazası’nın açılışına Samsung’un önde gelen yetkilileri başta olmak üzere çok iş dünyasından çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. Samsung Gebze İCON Mağazası’nın açılışı için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Kayhan ve Serkan Özler, “Özler Ticaret olarak Gebze’mize kazandırdığımız Samsung Gebze İCON Mağazası’nın açılışını yapmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımızı yapacağımız bu mutlu günümüzde tüm Gebzeliler ve dostlarımızı bekliyoruz” şeklinde görüş belirttiler.