Turizm Çalıştayı Vali Aktaş'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi

Kartepe Turizm Derneği tarafından Kocaeli'nin turizm çeşitliliğini değerlendirmek, turizm kaynaklarımızın daha etkin nasıl kullanılabileceğini ele almak, farklı kesimler arası ortaklık ve iş birliklerinin çerçevesini çizmek, kurumlarımızın turizme yönelik gündemlerine temel teşkil etmek amacıyla 27-28 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Kocaeli Turizmine Sivil Yaklaşımlar Çalıştayı' Vali İlhami Aktaş'ın katılımlarıyla başladı. 

Derbent KartepePark Otel Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe ve yönetim kurulu üyeleri, TÜRSAB Eski Başkanı Başaran Ulusoy, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program;  Kafkas Kültür Derneği tarafından hazırlanan Halk Oyunu Gösterisi ve akabinde Onur konuğu TÜRSAB Eski Başkanı Başaran Ulusoy’un Türk Turizmi ve Kocaeli ile ilgili sunumu yapmasıyla devam etti.
Protokol üyeleri tarafından yapılan açılış konuşmaları sonrasında çalıştayın ilk oturumu kendi alanlarında uzman olan konuşmacıların sunumlarıyla başladı. 
28 Eylül tarihinde Çalıştay Grupları sonuçlar ile ilgili sunumlarını gerçekleştirecek olup, genel değerlendirme ile çalıştay sonlandırılacak.