Tombalacılara suç üstü

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından önceki gün akşam saatlerinden itibaren il genelinde gerçekleştirilen 'Kumar ve oyun makineleri' uygulanmasında birçok tombalacı suçüstü yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü önceki gün il genelinde “Kumar ve oyun makineleri” uygulanması gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde başlayan ve gece geç saatlere kadar devam eden uygulamalarda 111 iş yeri kontrol edildi, 2 bin 147 kişiye kimlik sorgulaması yapıldı. Ayrıca bu uygulamalarda ruhsatsız silahları satın alma ve basit yaralama suçlarından aranan 2 şahıs yakalandı.

13 KİŞİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Uygulamalar esnasında baskın yapılan yerlerde tombala isimli oyunu oynayanlar masada pul ve paralarla suçüstü yakalandı. Kumar oynarken suçüstü yakalanan 13 kişiye idari para cezası uygulandı. Öte yandan kumar için yer temin eden 2 kişiye de kumar oynamaya yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem yapıldı. Kontroller esnasında ele geçirilen 90 tombala pulu, 21 tombala kartı, 184 iskambil kağıdı ve kumar parasına el konularak ruhsatsız faaliyet gösteren 2 işletme hakkında tutanak tutuldu.