''Sorun bizden değil Pazarcılardan kaynaklanıyor!''

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Bağlarbaşı Mahallesi'nde yeni kurulan pazarın, artık açılmamasının kendilerinden değil, pazarcılardan kaynaklandığını ifade ederek, sabit bir Pazar kurmak için çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Dün basın mensuplarıyla buluşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçimlerde yaşanan güzel ortam için tüm partilerin ilçe başkanlarını ve belediye başkan adaylarına teşekkür ettiler. 
  SORUN BİZDEN KAYNAKLANMIYOR Geçtiğimiz aylarda Bağlarbaşı Mahallesi’nde kurulan semt pazarının artık kurulmamasının kendilerinden kaynaklanmadığını ifade eden Başkan Karabacak, ‘’Kimse bu olayı siyasi bir şova çevirmesin. Buradaki sorun bizden değil, pazarcı esnafından kaynaklanıyor. Ancak orta yolu bulup, tekrar buraya semt pazarını açtıracağız. Önceki gün bazı pazarcılar tezgah açtı, ancak bu yeterli değil. Sabit Pazar kurmak için çalışmalara başladık’’ dedi.
  OY HEDEFİMİZ YÜZDE 64 Gazetecilerin sorularını cevaplayan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ‘’Kocaeli Ak Partinin kalesi. İl Başkanımız,  Cumhurbaşkanlığı seçimleride Kocaeli genelinde yüzde 61 oy oranı hedeflediklerini açıkladı. Biz ise 2010 referandumlarında aldığımız oy olan yüzde 64’ü hedefliyoruz. Darıca halkı, partimize sahip çıkıyor. Bunun en son örneği Mart ayı seçimlerinde zaten yaşandı’’ dedi. Daha sonra Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk’ü kamuoyuna tanıtan başkanlar, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.