Siirtliler Derneği Başkanınından ziyaret

Darıca Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Paşa Kaya, gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat'la bir süre görüş alışverişinde bulundular.

Pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında dernek hizmet binasının kapalı olduğunu buna rağmen, Siirtliler olarak sosyal yardımlar konusunda ellerinden geldiğince vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden Darıca Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Paşa Kaya,'' Ramazan ayında hayırsever vatandaşlarımız ve hemşehrilerimizin desteği ile hazırladığımız erzak kolilerini yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu konuda sedece Siirtli vatandaşlarımız değil, kimin ihtiyacı var ise yardım kolilerimizi teslim ettik. gerek yönetim kurulu üyelerimiz, gerek se derneğimiz üyeleri olsun hep beraber üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.
Başkan Paşa Kaya, yaşanılan salgın sürecinin bir an önce bitmesi için, sivil toplum kuruluşu olarak gerekli uyarıları yaparak sürece katkı sağlamaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyerek, maske, mesafe ve hijyen konusunda herkesin duyarlı olması gerektiğinin altını çizdi.