SGK İl Müdürü Aydın, hemşehrilerini ağırladı

İlimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olarak gösterilen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetiminin kent genelindeki protokol mensuplarına ziyaretleri devam ediyor.

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki vakıf yöneticilerinin son durağı, Yalova’da görev yaparken bir süre önce kentimize atanan ve Erzurumlu olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kocaeli İl Müdürü Mehmet Salih Aydın oldu.

KALABALIK HEYET GİTTİ
Vakıf Başkanı Ahmet Önal’a ziyareti sırasında Vakıf İstişare Kurulu Üyesi ve Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, vakıf yöneticileri ve diğer kurullarından temsilciler ile belediye meclis üyeleri eşlik etti. Buluşma sırasında konuşan Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Kocaeli SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Salih Bey’e çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kendisinin yeni görevinde önemli işler yapacağına inanıyorum” dedi.

VAKIF ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Başkan Önal ayrıca buluşma sırasında geçmişte yapılan, devam eden ve yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili SGK İl Müdürü Aydın’ı detaylı bilgiler verdi. Konukları ile yakından ilgilenen İl Müdürü Aydın ise, “Erzurumlular Vakfı Başkanımız Ahmet Bey ve şahsında bizlerle bir araya gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizleri tanımaktan dolayı ben de çok mutlu oldum” diye konuştu. Başkan Önal, buluşma anısına SGK İl Müdürü Aydın’a bir çiçek takdim etti.


​​​​​​​