Sezona kötü başladık! 3-2

Geçtiğimiz sezon küme düşen ve bu sezon BAL Ligi'nde mücadele etmeye başlayan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, ilk maçında deplasmanda kentlisi Çayırovaspor ile karşılaştı. Sarı-Yeşilli temsilcimiz, son dakikada yediği gol ile rakibine 3-2 mağlup oldu.

BAL Ligi’nde yeni sezon heyecanı başladı. Geçtiğimiz sene küme düşen ve bu ligde mücadele etmeye başlayan ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, ilk maçında bugün deplasmanda Çayırovaspor ile karşılaştı.
Maça iyi başlayan Sarı-Yeşilliler, 2. Dakikada Emre Nasuh’a yapılan müdahale sonrası penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Fatih topu ağlara gönderdi ve Darıca 0-1 öne geçti. 26.dakikada Çayırovaspor kornerden golü buldu. Arka direkte topa kafayla vuran Taha, durumu 1-1’e getirdi. Çayırovaspor, 41.dakikada Alperen ile öne geçti: 2-1. İlk yarının uzatma dakikalarında gelişen Darıca Gençlerbirliği’nin organize atağında Gökdeniz, topa sol ayağıyla harika vurarak topu ağlara gönderdi: 2-2. İlk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya her iki takımda tutuk başladı. Darıca Gençlerbirliği’nde Gökdeniz ve Fatih ile bazı şanslar yakalasa da değerlendiremedi. 89. Dakikada Çayırovaspor, golü buldu ve maçın skorunu tayin etti: 3-2.