SEDAŞ, Darıcalılar'ın aklıyla dalga geçiyor

Geçtiğimiz aylarda Darıca'daki şubesini hiç bir gerekçe göstermeden kapatan SEDAŞ,  yeni hizmet binasını ilçe yaşayanlarının aklıyla dalga geçer gibi kuş uçmaz, kervan geçmez bir bölgede açtı. Hiç bir toplu taşıma aracının geçmediği hizmet binasını kendilerine ait eski bir şantiye içerisinde açan SEDAŞ'ın Darıcalılar'ı bu şekilde neden cezalandırmaya çalıştığı bilinmiyor.

SEDAŞ, geçtiğimiz aylarda Darıca'daki şubesini hiç bir gerekçe göstermeden keyfe keder kapattı. Vatandaşların bu yöndeki şikayetleri üzerine gazetemiz konuyu gündeme taşıyınca kurum yetkilileri gelen tepkileri yeni bir hizmet binasını açarak gidermek istedi.

NE OTOBÜS GEÇİYOR, NE DE MİNİBÜS
Osmangazi Mahallesi, Sanayi Caddesi, Safran Sokak üzerindeki kendilerine ait şantiye içerisine kondurdukları prafabrik yapıda yeni bir şube açan SEDAŞ'ın, hiç bir toplu taşıma aracının geçmediği böylesine ıssız bir yeri tercih etmesindeki en büyük etkenin kira ödemeden şantiyede hizmet vermek olduğu şeklinde yorumlanıyor.

VATANDAŞ NASIL GİDECEK ?
Kendisine ait özel aracı olmayan vatandaşların hiç bir şekilde ulaşamayacağı bir bölgede Darıcalılar'a sözde hizmet vermeye çalışan SEDAŞ, bu şekilde vatandaşı adeta cezalandırırken Kaymakam Yüksel Kara'nın bu durumda ne yapacağı, nasıl bir adım atacağı ve gerekeni yapıp yapmayacağı merak edilyor.