Samsunlular, plakaları kadar her gün ekmek dağıtacak

Darıca Samsun Yakakent ilçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği Yönetimi, 55 hafta boyunca, her gün 55 adet ekmeği fırınlarda askıya bırakarak ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yararlanmasını sağlayacak.

Samsun Yakakent ilçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Gürsoy, yönetim olarak, sosyal sorumluluk projesi kapsamında  aldıkları kararla ilçede faaliyet gösteren bazı fırınların askısına 55 hafta boyunca, her gün 55 ekmek bırakarak ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlayacak.
Darıca Fırıncılar Derneği Başkanı Ezel Külekçi ile yapılan protokolde konuşan  Samsun Yakakent ilçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Gürsoy, '' Hizmet ve hayır için çıktığımız bu yolda değerli desteklerinizi her zaman yanımızda hissettirdiğinizden eminiz hayır desteğinde bizimle birlikte olmak isteyen arkadaşlarımız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Darıca Fırıncılar Derneği Başkanımız Sn. Ezel Külekçi ve Derneğimiz ile yapmış olduğumuz protokol antlaşması imzalanmıştır.
Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.'' dedi
Darıca Fırıncılar Derneği Başkanı Ezel Külekçi ise, Fatih Gürsoy ve yönetiminin gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ederken, bazı kurum, kuruluş ve STK'ların zaman zaman benzer projelerle ihtiyaç sahiplerine ekmek temin ettiklerini belirterek, bu gibi davranışların örnek teşkil etmesini diledi