Saadet Partisi Yönetiminden gazetemize ziyaret

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı ve yönetiminden gazetemize ziyaret

Saddet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim  Çetinkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gül ve Adnan Baş, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’ı ziyaret ederek ülke gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Başkan Selim Çetinkaya, Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğini, ekonomik sıkıntıların vatandaşın belini büktüğünü ifade ederek, tek çarenin Saadet Partisi olduğunu söyledi.
Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı  ‘’ "Bir tarafta; kamu kaynaklarından beslenen, birden fazla kurumdan maaş alan tuzu kurular... Diğer tarafta ise günbe gün fiyatları artan temel tüketim maddelerine ulaşamayıp sofrasına tuz bile koyamayanlar var!" sözünü hatırlatan Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı Başkanı Selim Çetinkaya, bu düzensizliğin hükümetin değişmesi ve Saadet’in iktidar olmasının ardından sona ereceğine inandıklarını kaydetti. 
Çetinkaya, partilerine olan ilginin ülke genelinde olduğu gibi Darıca’da da giderek arttığını belirterek, ‘’ Yönetim olarak yarın ikdidar olacakmış gibi çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Vatandaşların ilgisi oldukça büyük, her gittiğimiz ziyaretlerde, Saadet Partisi’ne olan sempatinin arttığını gözlemliyoruz. İnşallah Saadet gelecek dertler bitecek’’ dedi
İlçe teşkilatı olarak 24 Nisan tarihinde iftar progamı düzenleyeceklerini de sözlerine ekleyen Selim Çetinkaya, bütün vatandaşların davetli olduğunu belirtti