Ortalığı birbirine kattılar

Darıca şehir merkezinde tek yönlü caddeye aracıyla tersten giren ehliyetsiz sürücü ve arkadaşı, peşlerindeki polislere yakalanmamak için kaçmaya çalışırken park halindeki 6 otomobile çarparak büyük hasar oluşmasına neden oldular.

Bugün  akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, M.K.(16) ve arkadaşı E.C.C (17), isimli 2 kafadar Darıca merkezde ne kadar  tek yönlü yol varsa hepsine tersten girerek park halindeki 6 araca çarpa çarpa yollarına devam ettiler.

Babasına ait 61. E.Y. 215 Plakalı araçla gezmeye çıkan M.K., arkadaşı  E.C.C’yi de yanına alarak Darıca’da tur atmaya başladılar. Bir süre sonra bindikleri araçla şehir merkezine gelen 2 kafadar, daha sonra ters yola girerek trafiği tehlikeye soktular. İhbar üzerine harekete geçen polis,  kısa süre sonra ters yönde ilerlerleyen gençleri durdurmak istedi. Polisi görünce durmak yerine kaçmaya çalışan M.K. ve arkadaşı E.C.C., bu sırada park halindeki 6 araca da çarparak maddi hasara neden oldular.

Bir süre sonra yakalanan gençlerin ehliyeti olmadığı için kaçtığı anlaşılırken, olayda hasar gören 6 araç sahibi, karakola davet edildi.