Ölü hayvanlar boş arsalara atılıyor!

Darıca'da telef olmuş büyükbaş hayvan leşlerin, yol ortasına bırakılması vatandaşların büyük tepkisini çekiyor.

Piri Reis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi, Batıpınar Sokak yolu güzergâhındaki boş arsalara atılan ölü hayvanlar, hem çevrede yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor hem de hayvanseverleri üzüyor. Bunu yapanların İnsanlığa yakışmayan bir davranış’’ sergilediklerini ifade eden vatandaşlar, bu olayın sürekli tekrarlandığını belirtiyor.
  ISRARLI İHBARLAR YAPILDI Piri Reis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi Batıpınar Sokak’ta yol ortasına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından atıldığı tahmin edilen 3 adet büyükbaş hayvan ölüsü bulundu. Vatandaşların  ‘ısrarlı ihbarları’ üzerine olay yerine gelen Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 adet büyükbaş hayvan ölüsü ile karşılaştı. Ekipler tarafından olay yerinden kaldırılan hayvan leşleri, gömülerek bertaraf edildi.
  ÖLÜ HAYVANLAR SÜREKLİ BURAYA BIRAKILIYOR Darıca’da telef olmuş büyükbaş hayvan ölülerinin, yol ortasına bırakılması vatandaşların tepkisini çekerken, çevrede yaşayanlar bu olayın sürekli tekrarlandığını ifade ederek ‘’ Hayvan nakliyatı sırasında bu hayvanlar telef olmuş olabilir. Buraya bu hayvanları bırakanlar kulak küpelerini de almışlar. Fakat böyle yol ortasına atılması çevre sağlığını olumsuz etkiliyor. Biri ya da birileri sürekli olarak telef olmuş hayvanları aynı yere atıp kaçıyor. Yetkililer, vicdani olarak da gerekli çalışmayı sürdürüp, bu insanları bulması lazım ’’ dediler.   Emre POLAT