Müzikholdeki kavgada tabanca ve bıçaklar çekildi; 1 Ölü, 4 yaralı

Çayırova'daki bir müzikholde 7-8 kişilik bir grup alkol aldıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle işletme müdürü olduğu öğrenilen Kamuran Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada  tabanca ve bıçaklar çekilirken, meydana gelen olayda 1 kişi öldü, 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.  

Olay, saat 01.45 sıralarında Çayırova Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Caddesi üzerindeki bir müzikholde meydana geldi. 
Müzikholde alkol alan Uğus S., Okan M., Bülent Y. ve  aralarında kimliği tespit edilemeyen 7-8 kişilik gurup, bir süre  sonra işletme müdürü olduğu öğrenilen Kamuran Ç. ile  tartıştı.
Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonrası Kamuran Ç., Uğur S., Sinan Ç., Cem Ü., ile Bülent Y.,  tabanca ve bıçakla yaralandı. 
Şüpheliler  kaçarken, haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ambulansta yaptıkları ilk müdahalenin ardından Kamuran Ç. , Ağır yaralı olarak Gebze’deki özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tuzla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tabancayla göğsünden vurulan Kamuran Ç. tüm çabalara rağmen kurtarılamazken 2 şüpheli şahıs İstanbul Pendik’de yakalandı.
Konuyla ilgili müzikhol çalışanları ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, polis  çok yönlü soruşturma başlattı.