Murat Yılmaz, Ankara'ya çağrıldı

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir'in görevinden ayrılmasının ardından mülakat yapılmıştı. Yapılan mülakatın ardından başkan adayları Ankara'ya çağrıldı

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir 22 Mart Salı akşamı flaş bir şekilde görevinden ayrıldığını açıklamıştı. AK Parti i Gençlik Kolları Teşkilatında şok etkisi yaratan bu gelişmenin ardından geçtiğimiz Cuma günü AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez tarafından il binasında temayül gerçekleştirilmişti.

TEMAYÜL YAPILDI
AK Parti il gençlik kolları yöneticileri ve ilçe başkanları mülakata katılmış, mülakata katılan isimlere “İl başkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz?” sorusu yöneltilmiş ve üç cevap istenmişti. Edinilen bilgilere göre AK Parti il gençlik kolları başkanlığı için cuma günü yapılan mülakatta en çok oyu Başkan Vekili olarak görev yapan Ozan Denli'nin aldığı öğrenildi. 

4 YÖNETİCİ 3 BAŞKAN
Bugün ise 7 isim Ankara’ya, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezine davet edildi. Mülakatta en çok alan isimlerden oluştuğu ifade edilen listeye göre 4 il yöneticisi, 3 ilçe başkanı Ankara’ya çağırıldı. İşte o isimler:

İŞTE DAVET EDİLEN İSİMLER
İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Denli,
İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Çağatay Çağlayan,
İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Yunus Yıldırım,
İl Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı Safahan Kocaman,
Körfez Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak,
Darıca Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz,
Derince Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan