Murat Kaya'dan sağlıkçılara ziyaret

Eğitimci-Yazar-Şair Murat Kaya,14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ile  Darıca Hayat Tıp Merkezi yönetimini ziyaret etti.

Hayat Tıp Merkezi Genel Müdürü Veysel Saltaş ve aynı zamanda Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi olan ,yönetim kurulu üyesi Tuncer Saltaş ile görüşerek sağlık emekçilerinin bayramını kutladı.
Murat Kaya, ziyaret sırasında sağlık emekçilerinin Tıp Bayramı’nı kutladığını ifade ederek, her yılın 14 Mart tarihinde kutlanan Tıp Bayramında sağlık emekçilerinin sorunlarının çözülmesi gerektiğini  ve demokratik taleplerini  içeren onurlu ve haklı mücadelelerini  desteklediğini ifade ederek, Saltaş kardeşlere şiir kitaplarını takdim etti
Murat Kaya’nın kendilerini hatırlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile geitren Darıca Hayat Tıp Merkezi Genel Müdürü Veysel Saltaş ise ‘’ Eğitim camiasının duayen isimlerinden Yazar-Şair Murat hocamızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisinin eğitim ve toplum üzerine düşüncelerinden  faydalandık."dedi.
Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve aynı zamanda KAISİAD Yön.Kur.Üyesi de olan Tuncer Saltaş’ta
"Murat öğretmenimiz bölgemizin duayen eğitimcisi ve yol göstericisidir. Ömrünü ülkesinin aydınlık gelecegine adamış büyüğümüzdür.
Atatürkçü ,çağdaş kişiliği ve demokratik mücadelede emekleri rehberimizdir.Bugün bu önemli günde ;14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle ziyaretleri için çok teşekkür ederiz..:dedi.