Muhtar Kaçaran'dan örnek çalışma!

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Aysun Kaçaran, mahallesinde bulunan ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulunuyor.

2024 yerel seçimlerinde Darıca Fevzi Çakmak Mahallesine muhtar seçilen Aysun Kaçaran, koltuğunda sürekli oturandan çok sıra dışı bir muhtarlık yapmak istediğini dile getirmişti.

Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Muhtar Kaçaran; “ ‘Hayırda buluşalım’ sloganıyla yapacağımız çalışmaların startını veriyoruz. İlk önce geleceğimizin umudu çocuklarımıza dokunmak ve ömür boyu unutamayacakları bir anıyı onlara anımsatmak ve büyüdüklerinde duyarlı bir nesil olmalarına katkıda bulunmak, bu gün mahallemizde yaşayan duyarlı insanlara da örnek olabilmek amacıyla bu yola çıktık.

Bu bedeli ilk olması hasebiyle sadece kendim üstleneceğim. Bundan sonraki yapacağımız farklı çalışmaları, ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelere ise muhtarlık bünyemizde yardım sever dostlarımızla bir araya gelip ekip olarak çalışmalar yapacağız. İyilik bulaşıcıdır, bu iyiliği bizlere bulaştıranlara teşekkür ederken, inşallah yapacağımız çalışmalar ile bizlerde birilerine bulaştırırız” dedi.