Millet İttifakı partilerin Sakarya İl Başkanları'ndan CHP Kocaeli'ye destek

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla 28 Nisan'da düzenlenecek Kocaeli Millet Buluşması Mitingi'ne destek vermek üzere Millet İttifakı partilerinin Sakarya İl Başkanları, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimini ziyaret etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla 28 Nisan Cuma günü saat 17.00’da Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek Kocaeli Millet Buluşması Mitingi’nin hazırlıkları son hızıyla sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimini miting hazırlıklarına destek vermek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla CHP Sakarya İl Başkanı Cengiz Çiçek, Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin, Deva Partisi Sakarya il Başkanı Başnuh, Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı Zafer Adalet partinin il binasında ziyaret etti.

UMUDU YEŞERTECEĞİZ
Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Halkın iktidarını kuracağımız günler için geri sayım başladı. Tüm kadrolarımız ile çalışmalarımızı sürdürürken 28 Nisan’da Genel Başkanımız Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i Kocaeliler ile buluşturacağız. Umudu yeşerteceğimiz bu büyük buluşma için komşu ilimiz Sakarya’dan gelen Millet İttifakı ortağımız partilerimizin il başkanlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.