MHP'li Demirbaş, depremzedeleri ziyaret etti

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, 10 ili kapsayan büyük felaket deprem temaslarının ardından Kocaeli'ye gelerek, asrın felaketinden yaralı olarak kurtulan ve ilimizde tedavi altına alınan depremzedeleri ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, 10 ili kapsayan felaketin ardından depremin vurduğu illerden Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay’a giderek, depremzede vatandaşlara destek olmuştu. Bugünse Başkan Demirbaş, MHP Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım ve MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile birlikte ilimizdeki hastanelerde tedavi altına alınan depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek, çocuklarımızın yüzlerini hediyelerle güldürdü. MHP Kocaeli İl Başkanlığı; Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü İbrahim Gemici, Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesi Müdürü Seyit Ahmet Çakır ve Başhekimi İlyas Sarı ile birlikte depremzedeleri ziyaret ederek sohbet etti. Daha sonra MHP Kocaeli İl Başkanlığı, Gebze Öğretmenevi'ni ziyaret ederek depremzede çocuklar ile sohbet etti.

"OLMAMIZ GEREKEN YERDE YANI BAŞINDAYIZ"
Ziyaretlerinde konuşma yapan Başkan Demirbaş, “ Türkiye olarak asrın felaketi olan depremi milletimizle el ele vererek aşacağımıza inanıyorum. Ülke olarak tüm vatandaşlarımızla birlikte büyük bir dayanışma örneği gösteriyoruz. Deprem bölgesindeki yıkıntıları tüm Türkiye olarak birlikte kaldıracak depremzedelerimizin yaşadıkları acıları hafifletmek için elimizden gelenin bin mislisini yapacağız. MHP Kocaeli Teşkilatı olarak ilk önce deprem bölgelerine giderek vatandaşlarımıza destek olduk. Şimdiyse ilimize tedavi almak için gelen depremzede kardeşlerimizin olmamız gereken yerde yanı başındayız.

"DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAN BİR AN OLSUN AYRILMAYACAĞIZ"
Depremzede kardeşlerimiz vatanımızın bizlere birer emanetidir. Bu emanete sahip çıkmaksa bizim asli görevimizdir. Görevimizi tam anlamıyla yapmak için de gece gündüz demeden yüzleri güldürecek, acıları hafifletecek, gözyaşlarını silecek, yaralarımızı birlikte saracağız.

"BİR BAKIŞ BİR GÜLÜŞ HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞTİRİLEMEZ"
Depremzede çocuklarımızın bir gülüşü, bir bakışı hiçbir mutlu ana değiştirilemez. Çünkü çocuklarımız bizlerin aydınlık yarınları, gelecekleridir. Geleceğimizi riske atamayız. Yetimlerimiz, öksüzlerimiz, kimi kimsesi olmayan evlatlarımız asla yarınsız ve çaresiz değildir. Kimsesizlerin umudu olmak, huzuru olmak, aşı olmak, sıcak kucağı olmak bizlerin manevi görevidir" ifadelerini kullandı.