Merkez Prime Hastanesi, 15 Haziran'da açılıyor!

Gebze'nin başarılı iş adamı ve doktorlarından Dr. Hakan Höbek'in vizyon projesi olan Merkez Prime Hastanesi 60 kişilik hekim kadrosuyla Gebze Mutlukent'te hizmet vermeye başlayacak.

Gebze’de uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet veren Merkez Hastanesi’nin sahibi Dr. Hakan Höbek’in 2 yılı aşkın süredir Mutlukent Mahallesi’nde çalışmalarını yaptığı Merkez Prime Hastanesi tamamlandı. 27 bin metrekare kapalı alanda kurulan ve içerisinde helikopter pisti, spa, merkezi, hamam ve kafeterya gibi lüks hizmetleri barındıran Merkez Prime Hastanesi 182 yatak kapasitesiyle pazartesi gününden itibaren Gebzelilere hizmet vermeye başlayacak.

KADINLARA ÖZEL AMELİYATHANE
Gebze bölgesinin basın mensuplarıyla buluşarak hastanenin tanıtımını yapan Dr. Hakan Höbek, hasta içerisinde 60 poliklinik, çocukla özel poliklinik katı, 7 ameliyathanenin ve ayrıca kadın hastalara özel kadın sağlık çalışanlı ameliyathanelerin yer alacağını dile getirdi.

SAĞLIK TURİZMİNE KATKI SUNACAK
Hastanenin sağlık turizmi açısından önemli bir hizmeti yerine getireceğini ifade eden Dr. Hakan Höbek, “Havaalanına yakınız. Bölgemiz sanayinin kalbi. Çok ciddi bir potansiyele sahibiz. Bu potansiyeli aktive etmenin bir yöntemi vardır. Bölgemizde birçok hastane var. Özel hastaneler de çok güzel hizmetler sunuyor. Bu bölgede sağlık turizmi eksik. Bu bölgede normal tedavilerin yanı sıra spesifik bir takım şeylerin yapılmasına inanıyorum. Yurt dışından getireceğimiz sağlık hizmeti bekleyen insanlara aynı etik değerlerle yaklaşarak hem ülkemiz hem bölgemiz adına hizmet vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

EKİBİMİZ ÇOK GÜÇLÜ
Kadınlara özel ameliyathanenin çağın gerekliliği olduğunu ifade eden Dr. Hakan Höbek, “Arap ülkelerinden gelen insanlara kadınlara özel bir ameliyathane yapacağım. Kendi insanıma mı vermeyeceğim bu hizmeti. Bu çağın bir gerekliliği haline geldi. Hastanın mahremiyetine saygı duymanız lazım. Tamamen güzel duygularla yapılan bir çalışmanın bu kadar konuşulmasının doğru değil. Benim mesleğim hekimlik. İnşallah bundan sonraki süreçte meslek hayatımızı sürdürme inancındayım. Onkolojik ameliyatları yapabilir durumdayız. Bu bölgede kanserli olan bir hasta artık İstanbul’a gitmesin. Biz bunların çabasındayız. Spesifik ameliyatlar derken burada gerçekleştireceğiz. Ekibimiz çok güçlü. Hekimlik boyutunda ismi ve tecrübesi olan bir ekip. Onlara güveniyorum” şeklinde konuştu.