Lokman Karaaslan'ın acı günü... 9 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Derince Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lokman Karaaslan'ın kızı Ekin Karaaslan(9), evde yoga yaparken hamağın boynuna dolanması sonucu nefessiz kalarak hayatını kaybetti.

Derince Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lokman Karaaslan’ın, Çenesuyu İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi kızı Ekin Karaaslan(9), dün gece Derince Yenikent Mahallesi Safir Konutları'ndaki evde kendi odasında yoga yaparken boynuna dolanan hamak nedeniyle nefessiz kaldı ve kalbi durdu.
Ekin’in küçük kardeşi odaya girince ablasını hareketsiz buldu. Anne ve babasına haber verdi. Odaya giren baba Lokman, kızının boynuna dolanan hamağı çıkarttı ve suni teneffüs yaptı. Eve çağrılan ambulans ile önce Derince Hastanesi’ne kaldırılan Ekin, ardından  Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

ENTÜBE EDİLDİ

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Ekin Karaaslan, yapılan ilk müdahalenin ardından Yoğun bakım servisine kaldırıldı ve entübe edildi. Oksijensizlikten tüm organları duran Ekin Karaaslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve bugün saat 13.00’da hayatını kaybetti. 

CENAZE YARIN

Cenaze töreni yarın (cuma) öğle namazına müteakip Derince Merkez Camii'nden kaldırılarak, Yörükler Mezarlığı'na defnedilecek.
Darıca  Gazetesi ailesi olarak merhume Ekin Karaaslan’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.