''Kuryeyim'' diyerek kapıyı açan kişiyi öldürmüştü. 2 kişi tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kendisini kurye olarak tanıttıktan sonra kapıyı açan Serkan Kurtgöz' tabancaya 5 kez ateş ederek öldüren Süleyman Y., Tokat'ta yakalanmasınıın ardından dün Gebze Adliyesi'nde hakim karşısında çıkarıldı. Süleyman Y. ile birlikte olaya karışan H.C. isimli bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Yavuz Selim Mahallesi'nde 02 Mayıs 2023 tarihinde meydana gelen olayda, kendisini kurye olarak tanıtıp paket teslim edeceğini bahane ederek bir binanın 2. katında bulunan dairenin kapısını açan Serkan Kurtgöz'ü (44) tabancayla 5 kez ateş ederek öldüren ve daha sonra geldiği motosiklete binerek olay yerinden kaçan Süleyman Y., aynı günün akşamında Tokat’ta polisin yaptığı uygulama sırasında yakalanmıştı.
Süleyman Y., gözaltına alınmasının ardından Kocaeli’ye getirilirken, polis yaptığı çalışmalarda olayla ilgisi olduğu gerekçesiyle 5 şüpheliyi daha gözaltına aldı. 
Süleyman Y. ile birlikte olayla ilgisi olduğu gerekçesiyle göz altına alınan toplam 6 kişiden 2’si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken dün Gebze Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılan Süleyman Y., HÜseyin C., B.Z. ve EMF isimli 4 şüpheliden Süleyman Y. ve Hüseyin C. tutuklanarak cezaevine gönderildi 
 


Olayda öldürülen Serkan Kurtgöz