Kuaförler maskesiz müşteri almayacak

11 Mayıs tarihinde açılacak kuaförlerle ilgili konuşan Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar,' Randevulu sistemle çalışacağız. Dükkanlarımızda ateş ölçerlerimiz olacak. Maskesiz müşteri almayacağız. Koltuk aralıkları yaklaşık iki metre olacak

Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar,” Normalleşme takvimince yer alan 11 Mayıs tarihiyle ilgili konuştu. Bu tarihte açılacak olan kuaför, berber ve güzellik merkezleri, Ramazan Bayramı öncesi rahat bir nefes alacak. Müşterilerini bu tarh itibariyle kabul edecek olan iş yerleri, randevulu sistemle müşterilerini alacak.

MASKESİZ MÜŞTERİ ALMAYACAĞIZ’

Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar ,“Randevulu sistemle çalışacağız. Dükkanlarımızda ateş ölçerlerimiz olacak. Maskesiz müşteri almayacağız. Koltuk aralıkları yaklaşık iki metre olacak. İçeride müşteri bekletmeyeceğiz. Her müşteriden sonra salonlarımız havalandırılacak. Kullandığımız ürünler sürekli dezenfekte edilecek. Havlularımız tek kullanımlık olacak. Manikür, pedikür için tek kullanımlık kitler kullanacağız. Müşterilerimize galoş giydireceğiz. Böyle yaparak hem müşterilerimizi ve kendimizi korumuş oluruz” şeklinde konuştu.