Köşker, durmak bilmiyor

Gebze Belediyesi eski başkanlarında Adnan Köşker, STK, Dernek ve muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son günlerde sahadaki çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Adnan Köşker, bugün da Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu ve diğer mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Gebze Gaziler Mahallesi, Harla Döner’de bugün düzenlenen kahvaltıda, aynı zamanda Osman Yılmaz Mahalle Muhtarı da olan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Uslu ve Gebze’deki 20 mahallenin muhtarı ile bir araya gelen Adnan Köşker, konuklarına değerli vakitlerini ayırıp katılım sağladıkları için ayrı ayrı teşekkür etti.
Giresun’un  Dereli İlçesi Heydere Köyü Muhtarı Ahmet Dural ‘ın da katıldığı kahvaltıda konuşan Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, ‘’ Çok güzel keyifle dolu bir buluşma oldu. Her bir muhtarımızın bende ki yeri ayrı. Başkanlığım dönemimde de birlikte birçok projeye imza attığımız, muhtarlarımızın çalışkanlıkları ve samimiyetleri hiç tartışılmaz. Başarıları hayatları boyunca hep daim olsun. İşleri rast gitsin. Sağolsunlar, varolsunlar...’’ dedi.
Kahvaltılı buluşmaya, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı .Musa Uslu’nun yanı sıra, Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, Beylikbağı Mahalle Muhtarı Mesut Akbayrak, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ahmet Aslan, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akın, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Necati Kütük, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sedat Kıldacı, Ademyavuz Mahalle Muhtarı Ekrem Usanmaz, Köşklüçeşme Mahalle Muhtarı Mehmet Altuntaş, Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, İstasyon Mahalle Muhtarı Mehmet Kesgin, Barış Mahalle Muhtarı Erol Yıldız, Eskihisar Mahalle Muhtarı Tayfun Özcan, Mevlana Mahalle Muhtarı Hüseyin Öztürk, Mustafapaşa Mahalle Muhtarı Ayhan Baş, Muallimköy Mahalle Muhtarı Haydar Yılmaz, Sultanorhan Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayar, Güzeler Mahalle Muhtarı Mümin Yılmaz, İnönü Mahalle Muhtarı Durmuş Karaboğa, Gaziler Mahalle Muhtarı Metin Topçu ve misafir olarak Giresun İli Dereli İlçesi Heydere Köyü Muhtarı Ahmet Dural katıldı.
Kahvaltıda söz alan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı  Musa Uslu, tüm mahalle muhtarları adına yaptığı konuşmasında, eski başkanlardan Adnan Köşker ile 10 yıl boyunca bir çok çalışmanın içerisinde yer aldıklarını, mahallelerini ilgilendiren her projenin öncesinde ve sonrasında Köşker’in tüm fikirlere açık olduğunu dile getirerek, birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.