Kazada ortalık savaş alanına döndü; 2 yaralı

 Gebze'de meydana gelen 4 aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü;.  2 sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gebze Muallimköy Mahallesi D-100 Karayolu İstanbul İstikameti yönüde meydana gelen kazada 41 AAE Plakalı TIR’ın sürücüsü Ahmet Taşdemir, önünde seyretmekte olan Muhammet Ergün idaresindeki iş makinesini son anda fark edince direksiyonunu kırdı. Aracının kontrolünü kaybeden TIR Sürücüsü bu sırada önde giden Güllü Gülşen idaresinderki 54 AFY 037 Plakalı otomobil ile Yunus Kurt’un kullandığı 41 VB 490 Plakalı kamyonete çarptı.
Kazada otomobil içerisinde sıkışan Güllü Gülşen çevredeki vatandaşların da yardımı ile itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken TIR sürücüsü Ahmet Taşdemir’le birlikte sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazada Güllü Gülşen’in kullandığı 54 AFY 037 Plakalı otomobil hurdaya dönerken, Ahmet Taşdemir’in kullandığı 41 AAE 791 Plakalı TIR’ın kopan lastiği ve diğer parçaları karşı şeride fırladı. 
Kaza nedeniyle İzmit Gebze yönü taraç trafiğine bir süreliğine kapatılırken, yola fırlayan TIR Lastiği ve diğer parçalar nedeniyle de Gebze İzmit yönü diğer sürücülere kademeli olarak verildi
Jandarma,kazayla ilgili inceleme başlattı